perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kinkkurullat lehtitaikinasta

Kuva on vanha, ainakin muutaman vuoden takaa ja nämä pikkuherkut olemme valmistaneet kesäjuhlia varten (Suomessa). Suolaisten tarjottavien reseptejä ei ole koskaan liikaa, eikä varsinkaan sellaisia jotka valmistuvat nopeasti, maistuvat hyviltä sekä ovat helposti varioitavissa.

Perjantaiherkut tulevat siis kinkkurullien muodossa, me lähdetään nyt karateen, katsotaan kuink meitin käyp! :D





Kinkkurullat


Iso lehtitaikinalevy

Chiliketsuppi
Kinkkusuikaleet
Pizzamauste
(Emmental)juustoraaste


Kauli kaupan taikinaa
vieläkin isommaksi/ohuemmaksi.
Lisää ketsuppi ja ripottele kinkku,
mausteet ja juustoraaste.
Käännä rullaksi ja leikkaa veitsellä n. 1cm
levyisiä viipaleita. Asettele isoon muffinsi-
tai leivosvuokaan. Kananmunalla voitelu ja
juustoraastetta päälle.


Paista 200 asteessa n. 20 min.




(Voit vaihtaa kinkun vaikkapa
salamiin/broilerisuikaleisiin ja 
emmentalin omaan suosikkijuustoosi!)





p.s. Ja koristeluun voi käyttää esim. rucolaa tai herneenversoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti