torstai 28. toukokuuta 2015

Vuohenjuustoleipä



Kahvilassa nautittu voileipä. 
Moniviljasämpylä, vuohenjuusto, 
saksanpähkinät sekä makea 
balsamicotyyppinen-kastike, 
todella hyvä kombinaatio! 
Vuohenjuusto on kyllä aina 
hyvä idea. Homejuustot jakavat 
mielipiteitä, kovastikin, mutta 
vuohenjuustosta tykkää moni. 
Kävimme ystävättären kanssa 
ostoksilla ja rankka kaupoissa 
ravaaminen piti kruunata 
kahvilareissulla. ;)




2 kommenttia:

  1. Todella herkullisen näköinen leipä! Vuohenjuusto on kyllä herkkua, mutta siihen myös kyllästyy helposti eli ei pysty ihan kilokaupalla syömään.;) Johtuu varmaankin täyteläisestä ja vahvasta mausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että jos salaatissakin on paljon vuohenjuustoa niin ähky tulee. :) Ja tällainen pehmeä vuohenjuusto sopii paremmin voileivän väliin, ei ole sitä kovaa kuorta ympärillä. Balsamico oli kyllä tosi hyvä, olisi pitänyt kysyä resepti....(ehkä on salainen....)

      Poista