tiistai 16. helmikuuta 2016

Punainen malja
















Kaupasta on tarttunut jo kouraan pääsiäiskynttilöitä. Söpöjä, kirkkaanvärisiä kynttilöitä ei vaan voinut jättää kauppaan (<---DM, lempparikemikalioliike). Edellisetkin pitäisi polttaa alta pois. Ja enhän en edes ole pääsiäistä kotona viettämässä, että miksi ihmeessä olen murehtinut moisten pikkujuttujen kanssa... Ehkä siksi, kun ovat söpöjä ja eivätkä maksaneet paljoa. :) Tuollaiset pienet jutut ovat minun kompastuskiveni; kynttilät, kukat, servetit, kynsilakat. (Mutta hamsteriksi en tosiaankaan tunnustaudu, osaan laittaa kiertoon tavaroita joita en enää käytä.)


Kuvissa vilahtava punainen malja, Muuramen lasin muistaakseni, on ensimmäinen hääpäivälahjani mieheltäni. :) Hän tietää nimittäin, että yksi lempiväreistäni on aina ollut kirkkaanpunainen, ns. voimavärini. Malja on siis ollut meillä n. 10 vuotta ja tykkään siitä tosi paljon! Joskus siinä ei ole mitään, mutta monesti myös karkkeja (kuten näkyy...), onpa se myös ihan oiva koristekin. Tunnearvoakin tietenkin valtavasti. <3


Tänään on ollut siitäkin syystä kiva päivä, kun pihallamme on käynyt puutarhuri huhkimassa! En ole mikään puutarhan supernainen joten mielelläni otan vastaan apua. (Tai maksamme avusta!) Mieskin on ollut työreissussa niin ei ole ollut minua auttamassa eikä laittamassa kanssani pihaa kevätkuntoon. 


Etupihamme on varsin iso eli löytyy monta paikkaa ja nurkkaa jota pitäisi käydä putsailemassa. Täälläpäin puutarhanhoitoa ja pihojen siisteyttä arvostetaan todella korkealle. Yleisesti ottaen kaikkien pihat ovat hienoja. Puskat ovat leikattu millimetrimitalla ja tarkasti suunniteltuja kukkaistutuksia. Me olemme varmasti liian "boheemeja", kun emme joka päivä pylly pystyssä riehu haravan ja lapion kanssa. ;)




Tämäkin päivä meni kuin siivillä. Huomisen jälkeen jo torstai ja sitten alkaakin jo viikonloppu!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti