torstai 19. toukokuuta 2016

Hiljaiseloa...

...on ollut täällä blogissa lähiaikoina.

Blogi palaa ruotuun pian, elikkäs jo ensi viikolla, kun saksan kokeet on rutistettu alta pois. (Olen yrittänyt lukea, huonolla menestyksellä. Ylpeä en voi olla ahkeruudestani kirjojen parissa, mutta parhaani aion yrittää ja entäs sitten? Jos/kun menee penkin alle niin elämä jatkuu. :) )

Tunneilla olen käynyt ahkerasti, vain lasten sairastelut ovat saaneet minut jäämään kotiin. 'Hausaufgabet' on tehty ja olen yrittänyt kuunnella korvat höröllä meidän alati vaihtuvia opettajia. Ryhmän henki on ollut alusta asti varsin hyvä. Huulta on heitetty ja yhdessä naurettu mahat kippurassa, mutta kenenkään virheille tai tietämättömyydellä ei. Olemme auttaneet toinen toisiamme ja eri ikäiset sekä eri maalaiset opiskelijat, me olemme tulleet hyvin toimeen keskenään näiden seitsemän kuukauden ajan. Varmasti vielä jossain vaiheessa istahdan uudestaan kansalaisopiston penkille, saksan kirja kourassani. Se on melko varmaa se. Mutta EI VIELÄ, ensin vietetään kesäloma jne.

Onhan näitä Saksan vuosia jo jokunen takana. Ehkä sillä pääsee jonnekin, ehkä se on riittävä pohja kokeen suorittamiseen... Jännittää kyllä todella paljon, heh!




Loppuun muutama keväinen kuva!






Amppeli pitää vielä istuttaa kukkaruukkuun...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti