maanantai 31. heinäkuuta 2017

Uusi takki!

Tämä navysininen lyhyt trenssityyppinen takki sattui silmiini Suomenreissulla. Noh, kun aletuote oli kyseessä niin nopean sovituksen jälkeen se sitten raahattiin kassalle. Takille taisi jäädä alennusten jälkeen hintaa 50 € tai jotain sinnepäin. Kangas on keveä ja laadukkaanoloinen, on hyvin kevyt kantaa ja kultaiset yksityiskohdat ja sini-valkoraidallinen vuori antavat viimesilauksen. Olen käyttänyt uutta takkiani jo muutamia kertoja ja varsinkin farkut ovat näyttäneet kivalta yhdessä.

Suomi-reissuilta tulee ostettua usein vaatteita. Uskoisin, että silloin on enemmän aikaa tai sitten muuten vaan rento lomamieli pistää shoppailemaan enemmän. Tai ei, kyllähän minä tykkään ihan täälläpäinkin ostoksilla käydä ;) älkää nyt vaan käsittäkö väärin! Hah! Se on varmasti vaan se fiilis, kun astuu pitkästä aikaa vaikkapa Sokokseen niin onhan siellä kiva nyplätä jotakin. ;)

Kohta se syksy taas saapuu (noh, toivottavasti ei kuitenkaan ihan vielä, en kuitenkaan halua ruveta täällä manailemaan syksyn tuloa...) ja takeille todella on tarvetta. Toisaalta monesti se alkusyksy ollut lämpöisempää kuin itse kesäkuukaudet. Jos vaikka nytkin kävisi niin.


Ihan syystä en ole muotibloggaaja, nämä kuvani nimittäin on aika surkeita! Hah!!! :D











Tummansininen takki passaa kivasti yhteen farkkujen 
ja vaaleiden tennarien kanssa. 

4 kommenttia:

  1. Hieno takki!
    Matkoilla on aina kiva shoppailla.
    Käytiin Saksassa lomamatkalla. Blogissa kuvia. Onko tuttuja maisemia?
    Hyvää illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Pitääpä käydä heti kurkkaamassa! 😀 Mukavaa loppuiltaa sinulle 😊

    VastaaPoista
  3. Kiva merihenkinen takki ja varmasti raikas yhdistelmä farkkujen kanssa.
    T.Maija Myrskyluodolta

    VastaaPoista