keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Waipuna laukku ja huiviongelma

Olin pikaisella vaatekauppakierroksella ennen Lidliin säntäämistä. (Jos tiedän tekeväni salaattia käyn ostoksilla Lidlissä. Heillä on tuoreet, hyvännäköiset vihannekset ja paljon valikoimaa. Vaikka isompikin marketti kaupungista löytyisi, näissä he-vi -asioissa Lidl ei kyllä koskaan ole pettänyt.) Mitään huipputärkeää en ollut etsimässä, mutta puolihame oli kuitenkin etsinnässä. En ole välttämättä farkkuhame- tai minihametyttö-tyyppiä, farkut ovat päälläni melkein aina. :D Etsin jotain kivaa, rentoa hametta. Aiemmin minulla oli useampia arkimekkoja ja -hameita joita tuli käytettyä ihan työelämässäkin, mutta nyt näin kotirouvana selkeästi farkut ovat vieneet voiton.

Noh, hametta tai arkimekkoa ei sitten löytynyt (olen kyllä aika daiju, jos juuri muuton keskellä käyn vaatteita etsimässä....:D), mutta 100. huivin kyllä löysin!! Olen kyllä sellainen huiviaddikti ja tulee ostettua kyllä usein. En osta koskaan mitään superkallista huivia ja käytän niitä ihan joka päivä (tälläkin hetkellä kaulassa roikkuu kevyt, mutta suuri huivi). Tämä huivi tulee olemaan niin ykkönen vilpoisina päivinä ja on helppo pukea ja ei tarvitse miettiä miten se oikein asettuu. Siksi nuo 'rinkulahuivit' ovat helppoja lapsillakin!. Meidän muksuilla on edellistalvelta pari rinkulahuivia ja ostin jostain ketjuliikkestä kolmannet, saavat hukata niitä, kun muutama löytyy....tai toivottavasti eivät hukkaa...



Kuvissa taustalla myös kovasti käyttämäni Waipuna -merkkinen nailonlaukku. Niin kätevä koko, rento, kaksi eri pituista kantohihnaa ja onhan tuo nailonpinta helppo pitää puhtaana. Laukku oli noin 40 tai 50 €. Kannattaa tsekkailla, jos nailonpintainen laukku on etsinnässä. Merkillä on myös kivoja meikkipusseja.






Niin pehmeä vuori...





















Aamulla oli jo niin vilpoisen tuntuista ja kaulahuivi ja 
hanskat tulivat tarpeeseen.

Kohta siis jo uusi huivi kaulalla...

;)

2 kommenttia:

  1. Mekkoja tuntuu olevan helpompi ostaa kuin hameita. Minulla on aina tarkka mielikuva hameesta, jonka haluan hankkia, mutta eihän juuri tismalleen sellaista tietenkään ole kaupassa. Kummaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ajattelin haluavani rennon hameen, mutten kuitenkaan (ehkä) farkkua ja niitä vaihtoehtoja kuitenkin näkyi. Ei ole helppo valinta 😀 Kun ei etsimällä etsin niin ehkä voisi löytyäkin. 😊

      Poista